Over Rijschool Elmi

De instructeur

Mijn naam is Ismael Elmi en ik ben WRM RIS (Rijopleiding In Stappen) gecertificeerd. Ik combineer mijn 2 passies, namelijk op de weg zijn en anderen iets leren, waardoor ze vooruit gaan. De naam van mijn bedrijf is Rijschool Elmi Soest.

Het doel

Jouw rijbewijs in 1 keer halen! In samenspraak maken we een doelstelling en gaan we in een logische les-opbouw naar het examen toewerken.

Rijschool Elmi Soest

Autorijschool Elmi is het adres om je rijbewijs B te halen. Dit is niet zomaar een rijschool, maar een rijopleiding met een geheel eigen formule. Deze formule gaat uit van de, door het CBR aanbevolen methode, RIS (Rijopleiding in stappen). Met deze formule is er volledige aandacht en zal de begeleiding op maat zijn.

De RIS methode bij Rijschool Elmi Soest

Rijschool Elmi biedt RIS rijopleiding aan, RIS staat voor Rijopleiding In Stappen. De rijopleiding in stappen is een opleidingsmethodiek waarbij je stap voor stap leert rijden. Hiermee ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer. De rijopleiding in stappen ga je steeds een stap verder. De eerste stap bestaat meestal uit een huiswerkopdracht, de laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 39 gebruiksaanwijzingen (scripts), verdeeld over vier modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets en na de eerste twee modules worden je kennis en vaardigheden getoetst door je eigen rij-instructeur.

Vier modules

Module 1
Voertuigbediening en voertuigbeheersing.

Module 2
Beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en situatie.

Module 3
Complexe voertuigbediening en beheersing van complexe verkeersmanoeuvres en situatie.

Module 4
Veilige en verantwoorde verkeersdeelname.

  *in de rijopleiding in stappen krijg je je eigen lesboek met daar in je leerlingenkaart.

De voordelen van RIS

  • Fors hoger slagingspercentage.
  • Hoge kwaliteit van de opleiding.
  • Stap-voor-stap aanpak.
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer.
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaart