Over de Rijschool

De instructeur

Mijn naam is Ismael Elmi en ik ben WRM RIS (Rijopleiding In Stappen) gecertificeerd. Ik combineer mijn 2 passies, namenlijk op de weg zijn en anderen iets leren, waardoor ze voorruit gaan.

Het doel

Jouw rijbewijs in 1 keer halen! In samenspraak maken we een doelstelling en gaan we in een logische les-opbouw naar het examen toewerken. 

Rijschool Elmi

Auto Rijschool Elmi is het adres om je rijbewijs B te halen. Dit is niet zomaar een rijschool, maar een rijopleiding met een geheel eigen formule. Deze formule gaat uit van de, door het CBR aanbevolen methode, RIS (Rijopleiding in stappen). Met deze formule is er volledige aandacht en zal de begeleiding op maat zijn.

De RIS methode

Rijschool Elmi biedt Ris rijopleiding aan, Ris staat voor Rijopleiding in stappen. De rijopleiding in stappen is een opleiding methodiek waarbij u stap voor stap leert rijden. Hier mee bent u beter voorbereid op deelname aan het verkeer. De rijopleiding in stappen ga je steeds een stap verder. De eerste stap bestaat meestal uit een huiswerk opdracht, de laatste stap is dat u iets geheel zelfstandig en steeds wisselende situatie kunt uitvoeren. In totaal doorloopt u deze manier 39 gebruiksaanwijzingen (script), verdeeld over vier modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets, na de eerste twee modules worden uw kennis en vaardigheden getoetst door je eigen rijinstructeur.

 

Vier modulen

Module 1
Voertuigbediening en voertuig beheersing.

Module 2
Beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en situatie.

Module 3
Complexe voertuigbediening en beheersing van complexe verkeersmanoeuvres en situatie.

Module 4
veilige en verantwoorde verkeersdeelname.      

  *in de rijopleiding in stappen krijg je je eigen lesboek met daar in je leerlingenkaart.

De voordelen van RIS                 

  • Fors hoger slagingspercentage.                 
  • Hoge kwaliteit van de opleiding.                                
  • Stap-voor-stap aanpak.               
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer.                             
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerling kaart